Parttime & Fulltime Bedieningsmedewerker

Hotel den Burg zoekt parttime & fulltime bedieningsmedewerker

Over ons

Hotel den Burg is een middelgroot hotel in Den Burg, Texel. In het hotel heropenen wij in maart ons gerenoveerde restaurant. Om van de opening een succes te maken zoeken we collega’s die in de bediening willen werken. Het restaurant heeft een facelift gehad en oogt fris en modern. Onze visie op eten en de kaart is simplistisch: vers en seizoensgebonden. We verwelkomen alle sollicitanten en kijken ernaar uit langdurige relaties aan te gaan met mensen die gepassioneerd zijn over eten, drinken en mensen. Hieronder hebben wij een lijst neergezet met eigenschappen en vaardigheden die we graag terugzien bij kandidaten die willen solliciteren.

Eigenschappen en vaardigheden

Relevante werkervaring in de bediening
Zelfstandig kunnen werken
Passie voor omgang met mensen
Pre: SVH Diploma
Pre: BHV Diploma
Spreekt Nederlands
Vriendelijke en open houding
Positieve werkhouding
Kunnen presteren onder druk
Capaciteit om zelfstandig en in teams te werken

Wat verwachten wij van jou

Je hebt een goede werkhouding, je vindt omgang met mensen leuk en je vind het leuk om in een nieuw restaurant te werken. Je bent fulltime beschikbaar, je bent een teamplayer en je vindt het leuk te leren. Een jaar horeca ervaring is een pre.

Wat bieden wij

Wij bieden een gezellige werkomgeving waar je veel verschillende aspecten van het restaurant en hotelwezen kan leren. Bij ons kan je je loopbaan verder ontwikkelen en op den duur ook andere functies binnen het hotel bekleden. Naast deze mogelijkheden bieden wij een CAO conform salaris en vakantietoeslag.

Geïnteresseerd in deze functie?

Mail dan jou CV naar info@hoteldenburg.com