Onze faciliteiten

DSC02932 scaled 700x300 1

Lounge

Bij de leestafel kunt u naast het aangeboden leesmateriaal en spelletjes genieten van een heerlijke cappuccino en een lekker stukje taart of Texelse koek.

Terwijl u geniet van een smakelijke ‘Skuumkop’ of een voortreffelijk glas portwijn, kunt u comfortabel zitten bij de open haard.

Ontbijt

In onze gezellige kamer met serre komen kwaliteit en warmte samen. Geniet bij mooi weer van de lichte serre, en op koude dagen van de brandende grote open haard – ideaal om de dag rustig te beginnen.

We verzorgen een uitgebreid, vers en gevarieerd ontbijtbuffet voor u.

kavita joshi rai lE5O9DktAQY unsplash 1 scaled
helena yankovska 7EbGkOm8pWM unsplash scaled

Evenementen

We verzorgen graag uw recepties, bruiloften, verjaardagsfeesten, jubilea, en meer. Onze buffetten zijn bourgondisch van karakter, met opties voor warme, koude of gecombineerde gerechten – alles is bespreekbaar en op maat gemaakt.

We kunnen maximaal ongeveer 90 personen in één zaal ontvangen. Voor grotere groepen tot 175 personen kunnen alle beschikbare zalen worden gebruikt. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Zakelijk

Ons hotel is ideaal voor kleinere seminars en vergaderingen, met drie kamers van verschillende grootte die plaats bieden aan groepen van 2 tot 60 personen.

Voor conferenties kunnen we maximaal ongeveer 80 personen accommoderen, afhankelijk van de zaalindeling. Op verzoek hebben we audiovisuele apparatuur beschikbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

mediensturmer aWf7mjwwJJo unsplash 1 scaled